SZOBÁINK

10.szoba
9.szoba -
8.szoba -
3.szoba -
1.szoba -

TÚRISTA KATEGÓRIÁJÚ SZOBÁK

2 ágyas szobáink csak alapterületükben térnek el a többi szobától, de ennek ellenére is kényelmesek, 1 vagy 2 ággyal és nagy erkéllyel rendelkeznek. Fürdőszobákban zuhanyzós vagy kádas is választható.Extra vastagságú hőszigetelésüknek és klímának köszönhetően a nyári kánikulában is kellemes természetes hűvös hőmérsékletűek. A szobában wifi és vezetékes internet is használható díjmentesen.A szobák tükrös mennyezetűek.

 

 

4-5.szoba
2.szoba-

CSALÁDI KATEGÓRIÁJÚ SZOBÁK

Családi apartmanjaink 4 és 5 ágyasak, két szobásak. Nagy alapterületük és nagy méretű tároló szekrényeiknek köszönhetően hosszabb távú tartózkodásra,nagy családok részére is kiválóan alkalmas. Mindkét apartman kert kapcsolattal rendelkezik. Az apartmanokhoz díjmentesen biztosítunk kis gyerekek részére etetőszéket, gyerek ágyat, wc ülőkét, játékokat. A 2-es apartman mosógéppel is rendelkezik. Díjmenetes internet wifi, és díjmentes zárt udvaros parkoló szintén rendelkezésre áll.

Jelenleg nem foglalható!                                

 

7.szoba
6.szoba-

ÜZLETI KATEGÓRIÁJÚ SZOBÁK

3 ágyas családii szobáinkat átutazó üzletemberek és családok részére alakítottuk ki, a 6-os szoba saját finn szaunával rendelkezik, a fürdőben hidromasszás zuhanypanel található. A szobákban klíma berendezés, és pollenszűrő levegő tisztító is használható. A szobák tükrös mennyezetűek.

 

SZOBAFOGLALÁS/ÉRDEKLŐDÉS MINDEN MEZŐ KITÖLTÉSE KÖTELEZŐ!

Név:
E-mail:
Tel.:
Foglalási időpontja:
Hány főre kíván foglalni?
Kiválasztott szoba:
Egyéb kérdés:

ALAP SZOLGÁLTATÁSOK
MINDEN SZOBÁHOZ