Pályázat

Turisztikai Pályázat ÉAOP 2008-2.1.2

2008 áprilisban a vállalkozás pályázatot nyújtott be az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökséghez (ÉARFÜ), melyben az alábbi célok megvalósításához igényelt támogatást a rendelkezésre álló turisztikai EU-s forrásokból, az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében

  • A panzió kapacitás növelése
  • Családi apartmanok kialakítása
  • Multifunkcionális üzleti szoba létrehozása
  • Energia hatékonysági beruházások
  • Akadálymentesített szoba
A fenti beruházások révén 5 db nagyméretû apartman kerül kialakításra (3-4-5 ággyal),tejesen felszerelt konyhával és étkezõvel. Az apartmanok külön "kert kapcsolattal" rendelkeznek így a kis gyerekes családok fokozottabb mozgás igényét is ki tudjuk szolgálni. A panzió szobáit az átalakítások után 3 kategóriába soroltuk (üzleti,turista,családi) és a szobák felszerelésénél, célirányosan választottuk a berendezést.

Az üzletemberek teljes körû kiszolgálása érdekében hoztuk létre a multifunkciós üzleti szobát, melyben telepített számítógép,nyomtató,fax,fénymásoló,kivetítõ található és kisebb üzleti találkozók,megbeszélések helyszíne is lehet.
Az energia hatékonysági beruházások keretében a használati meleg víz elõállítását, és a fûtés rásegítését oldottuk meg napkollektoros rendszer kiépítésével,melynek keretében a meglévõ fûtési kapacitást,berendezéseket is növeltük illetve felújítottuk.
A panzió minden szobájába energia takarékos,hosszú élettartalmú led és kompakt fényforrásokat szereltünk fel,így a szobák össz. villamos energia felhasználását 400 W/ó ról 150w/órára csökkentettük.
A teljes épületet külsõ hõszigeteléssel,- mely lapos tetõt is érintette-, láttuk el.
Az apartmanokba új bútorok, bio matracos ágyak kerültek, a fa lambéria és a fenyõbútorok vizes alapú páccal lettek kezelve.

Fenti célok megvalósítását az ÉARFÜ támogatásra méltónak ítélte és a beruházás 2009 junius hónapban átadásra került.

Elképzelésünk szerint a fejlesztéseket követõen olyan komplex szolgáltatást hoztunk létre, amely a egyaránt magas színvonalon szolgálja az üzleti életben dolgozó és a családos vendégeink pihenését,szórakozását,és munkáját, valamint nagy elõrelépést értünk el az energia hatékony felhasználásában,és a megújuló energiák nyújtotta lehetõségek kiaknázásában is.

KÉPEK A BERUHÁZÁS EGYES FÁZISAIRÓL: